5:a tillslut

Ja det blev en 5:e plats tillslut efter lite strul å några fastkörningar. Lite tråkigt när det gick så väldigt bra ett tag men jag är ändå nöjd med en 5:e plats eftersom topp 5 va målet innan start. Det är bara att bryta ihop och komma igen nästa år. All träning och förberedelser har gjort resultat men finns lite mer att slipa på i  fortsättningen.

Hojen har som vanligt gått kanonbra hela racet och jag trivs väldigt bra på 250 x:n.

Ett jättestort TACK till alla som hjälpt och stöttat mig under tävlingen Team Sötvaruhuset, Pappa, Mamma, Eje, Stefan, Simon, Marcus  som uppdaterar hemsida, servar mig och håller allmän ordning på saker under å innan racets gång. jag måste även passa på och tacka alla som hejarpå och visar spår i skogen, utan er hade det varit ett ännu jobbigare race. Sist men absolut inte minst, Paulina å Willma som står ut med mig fast jag lägger ännu mera kvällar å helger i garaget och endurospåret tiden före Novemberkåsan istället för att sätta upp hyllor å gardinstänger.

Nu blir det en lugn period framöver,  jag ska inte köra på ett tag.

/Sebastian

En reaktion på “5:a tillslut

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>