Nu är han ute på sista sträckan

Det vänder snabbt i denna tävling, innan sträcka 10 var han relativt fräsch men väl där så satte han sig flertalet gånger och alla krafter var borta! Han kom in till service och kunde knappt stå upp.. Men 10 minuter och lite nya kläder senare satte han sig på cykeln och drog iväg igen.

Han körde förvånansvärt bra på den 11:e sträckan, men han tappade trots det en placering till. Så han ligger nu femma innan sista och hans chanser till en podiumplacering är nu väldigt små, men som sagt det kan vända snabbt.. Just nu vill jag bara ha in honom hel.

Håll tummarna nu allihopa så ska nog detta gå bra!

// Simon

En reaktion på “Nu är han ute på sista sträckan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>