Mr. 100%

kåsan

En bild säger mer än tusen ord. Medan han satt på cykeln hade han energi kvar till sista kurvan, men när väl adrenalinet/pannbenet släppte var det inte mycket energi kvar i kroppen. Men vilken körning han bjöd på, vi visste att han var stark, men igår höjde han ribban ytterligare en nivå när han tog sig i mål i sin andra kåsa av två möjliga!

10:a totalt, 4:a i junior och 1:a bland lagen är inget dåligt facit, lägg därtill att han var yngst av de 28 tappra förare som korsade mållinjen under söndagsnatten. Av de ca 150 startande så tog sig alltså 28:a i mål i årets kåsa. Tibro-laget, som bestod av Jesper Börjesson (5:a totalt, 1:a junior), Oliver Nelson (7:a totalt, 3:a junior), Emil Gustavsson (15:e totalt) och Marcus, vann alltså lag-tävling. Riktigt kul och imponerande att alla fyra tog sig i mål!

Marcus vill hälsa och tacka till alla som hjälpt till i skogen eller stöttat på annat sätt! Utan er hade det varit en omöjlig tävling, ni gav styrka i de mest jobbiga stunderna!

Nu börjar det snart bli dags att summera 2015, och allt blev inte riktigt som det var tänkt. Skador och annat ändrade planerna, men det var skönt att de senaste månadernas förberedelser inför kåsan gav resultat. För Marcus del blir det nu lite välbehövlig semester från motorcykeln i en vecka eller två i alla fall. Kommande dagar kommer bestå av materialvård deluxe, men efter det sätter vi igång och med knyta ihop satsningen 2016. Marcus jobbar för fullt på att försöka lösa en hel EM-säsong. Så är ni intresserade av ett samarbete inför 2016 så har vi olika paket på olika nivåer. Tveka inte att höra av er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>