Ändrade planer

Det blir inte alltid som man tänkt sig. Marcus hade en väldigt intensiv och rolig höst framför sig, men dessa planer har nu ändrats drastiskt.

I lördags kördes den tredje deltävlingen i året SM-serie. Marcus gjorde comeback efter sommarens skada och visade omgående att farten från försommarn fanns kvar. På det 11:e provet av de 15 som kördes var det ett träd som doldes i dammet och han smällde olyckligt den tidigare skadade handen i ett trädet. Han körde vidare med mycket smärtor, men tog sig i mål som 10:a i klassen och 30:e totalt. Vilket i sig är ett riktigt bra resultat i den tuffa konkurrens som det SEC bjuder på i år!

Marcus själv ville inte tro det, men åkte direkt till sjukhuset för att få den undersökt dagen därpå. Där konstaterades det att han haft maximal otur och slagit upp den tidigare skadan. Så därmed väntar 3 veckor med gips återigen för honom. Detta leder till att både SM nu till helgen inte blir av samt Six Days-deltagandet med Team West Sweden som han jobbat hårt inför och sett fram emot under en längre tid! Aldrig kul att ställa till det för laget på detta vis, men tack vare att Oliver Nelsons rehab gått över förväntad så har laget fått bästa möjliga förstärkning till Slovakien.

Nu väntar en längre tids rehab och trots en oerhört stor besvikelse hos Marcus så ser han fram emot att få komma tillbaka till Novemberkåsan starkare än någonsin! Vi i teamet lider med honom och ska göra allt för att ge honom de bästa förutsättningarna inför vinterns comeback! ‪#‎kåsaprepp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>