Ett tag sedan sist

Nu var det längesen sist, här är en liten rapport om läget.

Det har vart väldigt lugnt i lägret det senaste, Marcus missade både Extrem-SM och Stångebro pga skada. Det var i vänster handen som lillfingersknogen är i delar samt lite flisor och lite allmänt ”mos”. Först var det prat om operation då lillfingret var ganska så snett, men sedan så behövdes inte det så då var det ”bara” 4 veckor gips istället. Så istället för många planerade hojtimmar har det blivit betydligt mer mil i löparskorna.

Det kommer aldrig lägligt med skador, först trodde jag att endast Extrem SM och Stångebro var det som jag skulle missa. Men nu ser det ut som att även USM i Värmland om 2 veckor blir inställt, helgen efter var det dags för EM i Finland och det är samma där så blir det att jag får stå över. Jag är såklart väldigt besviken över detta men ibland kommer det motgångar, så är det i denna sporten..

Så nu i veckan togs gipset bort, och nu väntas rehab i 3-4 veckor för att sedan börja köra lite lugnt. Så jag kan hinna bli frisk innan USM och EM men jag känner att det är inte kul att komma till en tävling helt oförberedd och riskera att skada sig igen. Så nu blir det fullt fokus för att få så mycket hojtimmar som det går för att förhoppningsvis kunna komma tillbaka i samma form som jag var innan det oönskade uppehållet.

Nu är alltså nästa tävling på schemat SM/JSM i Östhammar den 22/8. Efter det blir det SM/JSM Söderhamn 29-30/8 för att sedan 31/8 åka ner mot Slovakien där jag blivit uttagen till att representera ett Team West lag. Ska bli grymt roligt att få köra mitt livs första six-days.

// Marcus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>