USM-premiär i Vimmerby

Klockan 12.31 rullar Marcus upp på startrampen. 11 prov ska köras under dagen och det verkar bjudas på idealiska enduro-förhållanden vädermässigt! Det är tre olika prov under dagen. Ett crossprov – ett varv på crossbanan. Sen har vi två olika enduroprov, vilka båda bjuder på en massa sten.

Marcus är laddad inför dagen och ser fram emot att få starta premiären! De var på plats igår och hann gå alla proven två gånger så vi hoppas att han kan vara med och dra direkt från första provet. Det är många snabba med i klassen USM3 så det ska bli kul att se hur detta kan gå!

Liveresultat hittar ni här – http://213.180.74.152/resultat/liveres.php

vimmerby_1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>