Sebastian slutade på en 7:e plats

Det blev en rolig tävling i Linköping, och det bjöds på mycket gärden som vanligt, men även några härliga enduroprov. Förarna klarade sig precis ifrån regnovädret som befarades komma in under eftermiddagen. När cyklarna var inpackade i bussen började regnet trilla ner.

Förra gången Sebastian var hemma hos mig i Linköping passade han på att ta med sig en helgipsad arm hem till Göteborg. Denna gång fick dagen ett bättre utfall och han kunde åka hem med ett leende på läpparna istället.

Tävlingspremiären på hans nya Fantic är avklarad och han var mer än nöjd med cykeln efteråt. Han berättade lyriskt om hur gott den går, den goa känslan han fick in på gärderna och framförallt hur fint den fungerar i skogen.

Sebastian om dagen:
Dagens körning kändes bra, men det finns fortfarande en del att jobba på. Känslan i körningen börjar komma tillbaka och det är bara att nöta på. Armen känns bra nu så det känns riktigt skönt. Hade lite problem med lite för mjuk fjädring emellanåt idag, så måste testa lite mer med Meijer Suspension. Vill ha kvar känslan i fjädringen , men en aning hårdare vore att föredra. Annars fungerade cykeln grymt, mycket körglädje! 

Han slutade tillslut på en 7:e plats i klassen, och 13:e totalt av de drygt 500 startande. Helt klart en godkänd premiär. Nu får han bygga vidare på det här och få ännu mer körning i kroppen.

Paulina gjorde också ett inhopp idag och slutade på en 4:e plats i sin klass. Härligt att hon är tillbaka på sadeln efter några års uppehåll. På lördag är tanken att hon ska stå påstartlinjen i Ulricehamn, för att köra Dam SM. Vi i teamet håller tummarna och önskar henne lycka till i comebacken!

//SimonIMG_5795_redFoto: Isabell Andersson

 

En reaktion på “Sebastian slutade på en 7:e plats

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>