Test med Fantic

Igår så var det träning på Blixås med två premiärer för min del. Sommardäck på hjulen och nytt märke. Det gick över förväntan och allt känns grymt bra än så länge med hojen. Just nu lånar jag en Fantic 300cc och får förhoppningsvis min egna nästa vecka.

Jag har nu börjat kunna köra lite mer motorcykel och än så länge så känns det riktigt bra till skillnad från i vintras när jag överansträngde den. Så nu har jag tagit det lugnt med körningen och fokuserat mer på att bygga upp muskler och kondition. Nu det senaste när jag börjat köra lite mer så blir det bara roligare och roligare och jag börjar hitta tillbaka till den körning jag hade innan armbågsskadan förra året. Det känns riktigt roligt att vara tillbaka! Både på grund av körningen och på grund av uppbackningen utav Fantic.

Jag vill även passa på och tacka för allt stöd och alla påhälsningar den senaste veckan. Det känns jättekul att kunna presentera det nya samarbetet och framförallt kunna sitta på cykeln igen. Vi i teamet jobbar fortsättningsvis på att kunna göra satsningen ännu mer proffisionell och kommer kunna presentera ytterligare nya samarbetspartners inom kort.  Återigen, tack för allt stöd!

Marcus har även gjort en liten film från igår. Titta och njut!

//Sebastian Adielsson

2 reaktion på “Test med Fantic

  1. Snygg film!
    Blir nog till att göra många liknande!
    Vi får nog dra till lite mer exotiska platser och filma lite..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>